Phone IconΤηλεφωνικές παραγγελίες (+030) 210 94 20 393 Δευ. - Παρ. 09:00 - 17:00 Pin IconΚνωσσού 3 Π. Φάληρο, Αθήνα

Δίκτυο Advance

Ποιοι είμαστε

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCE Pharmacies ιδρύθηκε το 2003 από 13 φιλόδοξους, προχωρημένους και με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα φαρμακοποιούς, με στόχο την ανάδειξη του φαρμακείου ως σύγχρονου χώρου παροχής ολοκληρωμένων συμβουλών υγείας.

Σήμερα, η ADVANCE Pharmacies αποτελεί το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο φαρμακείων, απαριθμώντας 130 συνεργαζόμενα μέλη και παρουσιάζοντας σταθερά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Όραμα

Όραμα του Δικτύου μας αποτελεί η δημιουργία και η εδραίωση του «φαρμακείου του μέλλοντος», με πλήρη εκμετάλλευση των σημερινών τεχνολογικών δυνατοτήτων, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον, συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάδειξη της επιστημονικής εγκυρότητας του φαρμακοποιού.

Γι’ αυτό τα φαρμακεία – μέλη μας:

 • Είναι πλήρως μηχανογραφημένα, ώστε να σας εξυπηρετούν χωρίς καθυστέρηση
 • Διαμορφώνονται σε ευχάριστους χώρους παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας.
 • Διαθέτουν δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα μέσω internet (e-learning), ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα για νέα προϊόντα και εξελίξεις.
 • Εκδίδουν το περιοδικό Vitalité και ειδικά ενημερωτικά έντυπα, με προσωπική επιμέλεια, για εσάς.
 • Υποστηρίζουν την υπηρεσία TVADvice (ψηφιακή 24ωρη επικοινωνία στις βιτρίνες των φαρμακείων), όπου προβάλλονται συμβουλευτικά μηνύματα, πληροφορίες, προτάσεις και κοινωνικά θέματα.
 • Ανταμείβουν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας μέσω της Κάρτας Προνομίων Card’ Advantage.

Αξία

Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αξία του Δικτύου μας αποτελεί ο απόλυτος σεβασμός στις ανάγκες σας. Μεριμνούμε καθημερινά για την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας και τη διαρκή παροχή φροντίδας, λύσης και συμβουλής, πάντα υπό το πρίσμα του κύρους και της εξειδίκευσης του φαρμακοποιού.

Αρχές

 • Πρωτοποριακή αντίληψη
 • Επαγγελματικό ήθος
 • Εξειδίκευση και ποιότητα
 • Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών

Οι άνθρωποί μας

Κινητήρια δύναμη του Δικτύου μας αποτελούν αναμφισβήτητα τα στελέχη μας, που εκφράζουν με απαράμιλλο τρόπο το όραμά μας και υλοποιούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τους στόχους και τις στρατηγικές μας.

Με βαθιά και ουσιαστική γνώση των συνθηκών της αγοράς, οξυδερκές και καινοτόμο πνεύμα, άριστο επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αφοσίωση, τα στελέχη μας προσφέρουν στα συνεργαζόμενα μέλη υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στους τομείς της Μηχανοργάνωσης, της Ανάπτυξης Φαρμακείου, της Εμπορικής Διαχείρισης, του Merchandising, του Marketing και της Εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο, δυναμικό φαρμακείο με έντονο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Κοινωνική ευθύνη

Υπηρετώντας έναν χώρο αμιγώς ανθρωποκεντρικό, τα μέλη του Δικτύου μας έχουν επιδείξει κατ’ επανάληψη την κοινωνική ευαισθησία τους και την ανιδιοτελή αγάπη τους στον συνάνθρωπο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 • Προσφορά φαρμακευτικού υλικού σε πολύπαθες κοινωνικές ομάδες.
 • Συνεχής συνεργασία με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στα ενημερωτικά έντυπα και στην υπηρεσία TVAdvice του Δικτύου, για προβολή της κοινωνικής δράσης τους και ευαισθητοποίηση του κοινού.
 • Χορηγία στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε το διάστημα 7-14 Δεκεμβρίου 2006 στον σταθμό μετρό του Συντάγματος ο οργανισμός «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».
 • Συγκέντρωση χρηματικού ποσού προς ενίσχυση των πυρόπληκτων, έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.
 • Υποστήριξη του έργου του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση μέσα από την Κάρτα Προνομίων του Δικτύου.
 • Αποκλειστική διάθεση μέσω του Δικτύου από την εταιρεία Karabinis Medical ειδικής συσκευασίας της σειράς ελβετικών θερμομέτρων Microlife, προσφέροντας για κάθε αγορά 0,30€ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».
ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά. Μη χάσετε τις μοναδικές μας προσφορές!

  Greek Flag

  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Για αγορές άνω των 59.90€

  Package Icon

  ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Credit Card

  ΑΣΦΑΛΕΙΣ
  ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

  Cypriot Flag

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  Χρέωση Μεταφορικών 8,90€

  0
  Cart Icon
  X
  Προηγούμενη
  Επόμενη